Az Intersol Cooperation Kft. azért jött létre, hogy különálló vállalkozásként teljes mértékben ki tudja szolgálni a nemzetközi és a belföldi munkaerőpiac igényeit. Jelenlegi formában 2022 óta működünk, ennek ellenére évtizednyi szakmai tapasztalattal és széles kapcsolati hálóval rendelkezünk mind a magyar, mind a Közép- és Nyugat-európai munkaerő piacokon. Munkatársaink fiatalos lendülete és elhivatott munkájának köszönhetően sikerült gyorsan eredményes működést magunkénak tudnunk.

 Célunk, hogy a szakképzett munkavállalókat összekössük a jövendőbeli munkaadóikkal. Tisztában vagyunk azzal, hogy az ideális munkaerő felkutatása és gyors mozgósítása milyen komoly feladatot jelent a munkáltatók számára. Itt kezdődik a mi feladatunk.

Tevékenységünk belföldi munkáltató partnerek mellett egyre jobban tolódik el a külföldi munkaerőközvetítés felé, így segítségére tudunk lenni a magyarországi és külföldi munkakeresésben.

A Svájcban lévő partnereink nagy munkaerőigénye kapcsán az idei éveben egy svájci iroda megnyitását tervezzük. 

Molnár Noémi

Ügyvezető

Precíz és szorgalmas embernek tartom magam. Büszke vagyok, hogy csapatunk ezen értékeket szemelőtt tartva magas sikerarány mellet dolgozik.

Rőth Richárd

Ügyfél referens

Közel 10 éve dolgozom a munkaközvetítés világában. Fontos számomra, hogy ügyfeleinket a legjobb munkához segítsük.

Molnár Noémi

Ügyvezető igazgató

Rőth Richárd

Ügyfél referens